English Dansk
Make Your Reservation 800 524.2429
Add Some Sweetness to Your Life St. Croix brylluper

weddings

De hvide sandstrande på Sugar Beach Strandhotel er den perfekte ramme til en fortryllende bryllupsceremoni på St. Croix. Fra begyndelse til slutning vil Sugar Beach gøre bryllupsdagen I drømte om til en uforglemmelig oplevelse!

St. Croix brylluper

I nært samarbejde med lokale bryllupsarrangører har vi de nødvendige midler til at virkeliggøre et brudepars drømme. Vi sørger for de mindste detaljer for at sikre at dagen går perfekt.

Vi hjælper jer med at vælge det ideelle sted på Sugar Beach – enten på den sjældent overfyldte 150 meter hvide sandstrand, ved vores romantiske 250-år gamle sukkermølle, eller ved klubhuset. Vore bryllupsarrangører vil sørge for at I har øens bedste fotografer, selskabsmad-leverandører, og blomsterhandlere. Vi holder kun et bryllup pr. dag, så vi koncentrerer os totalt om jer.

Sugar Beach brylluperHvad enten I planlægger et storslået St. Croix strandbryllup for familie og venner, eller en intim ceremoni, eller en weekend oplevelse med dykning og golf, kan vi tilbyde alt I har brug for til at skabe en begivenhed uden lige. Vi kan indkvartere store eller små grupper og har lejligheder af forskellig størrelse til jeres gæster, inklusive prismæssigt fordelagtige 3- og 4- soveværelse suiter. 

Vi står parat til at hjælpe jer med at skabe en særlig weekend som jeres venner og familie vil mindes resten af livet. Inviter jeres gæster til at begynde weekenden med en middag efter ceremoni-prøven – muligheder dertil kan være en tropisk barbecue ved svømmebassinet eller en elegant cocktail reception. Sugar Beach ligger kun 5 minutter from den charmerende danske by Christiansted, hvor mange andre oplevelser kan arrangeres for jeres bryllupsgæster.

Brylluper ved strandenMed så mange muligheder blandt omgivelser og spisekort, er det garanteret at jeres bryllup vil blive unikt. Og ind imellem arrangementerne kan gæsterne nyde at slappe af ved svømmebassinet eller drage ud og nyde hvad øen har at
byde på. 

Det er vores mål at give jer det smukke og minderige strandbryllup I drømte om til en pris hvor I desuden har råd til en hvedebrødsdagsferie. I kan kontakte os om at holde jeres bryllup på Sugar Beach; ring til os på de numre der står forneden, eller send os e-mail til sugarstx@viaccess.net

TILBAGE TIL TOPPEN

Check Our AvailabilitySugar Beach værelser
VORE VÆRELSER

Sugar Beach Strandhotellet
STRANDHOTELLET


Besøg Sugar Mill
BESØG SUKKERMØLLEN

HJEMMESIDESTRANDHOTELLETTAKSTER OG PAKKERAKTIVITETERBRYLLUPERKONTAKTFORUDBESTILLING
2010 Copyright - Sugar Beach St. Croix - All Rights Reserved

fnscom.com